.
Logo NET groep

 

Het boek: ‘De Witte Jas’
Geschreven door dr. Babs Taal

Met dr. Babs Taal schreven we de eerste brochure in Nederland over neuro-endocriene kanker: ‘Ook mannen hebben opvliegers’. Daarna volgde de oprichting van de NET-groep. Het boekje ‘Ook mannen hebben opvliegers’ is inmiddels van onze website gehaald omdat de tijd de medische informatie heeft ingehaald. Er is zoveel veranderd in die 10 jaar en er zijn gelukkig nieuwe inzichten en behandelingen bijgekomen.
Natuurlijk zijn we erg benieuwd naar het nieuwe boek van Babs: ‘De witte jas’. Onderaan deze pagina vind je de link naar de informatie om het boek te bestellen

Babs Taal

 

Beste mensen van de NET groep

Al ben ik sinds 2012 met pensioen ik denk nog geregeld aan de prettige en persoonlijke samenwerking vanuit het AvL met jullie. Inmiddels heb ik mijn ervaringen opgeschreven, het is levensfictie, een verhaal gebaseerd op mijn leven met fictieve elementen en een tijdsbeeld. Werken in de oncologie was een groot deel van mijn leven  en zeker in de laatste jaren vooral NET, dus dat komt ook aan bod in een paar hoofdstukken… Ben benieuwd wat jullie er van vinden. Ik hoop dat het lezen mooie herinneringen bij jullie oproept en een inspiratie is om vol te houden.
Ik volg jullie activiteiten op afstand en waardeer jullie inzet enorm.
Alle goeds voor de toekomst gewenst,

Groeten dr. Babs Taal

 

Je kunt het boek via deze weg bestellen

 

 

 

facebook YouTube Twitter

september 2020