zebra

 

home
Contact
trefwoorden
Google

 

 

avl dames

 

10 jaar stichting NET groep: horen, zien, proeven, voelen en ruiken

Alweer 10 jaar geleden dat de stichting NET groep is opgericht, Babs Taal uit ons centrum stond aan de wieg, maar wij ondergetekenden, weten het alleen van horen zeggen.
En wat is er veel veranderd…
Van carcinoïd centrum met 1 NET specialist als hoofdbehandelaar, zijn we uitgegroeid naar een officieel erkend NET/NEC centrum waar de patiënt kan rekenen op een toegewijd multidisciplinair team, waarin we meedoen aan wetenschappelijk onderzoek, maar inmiddels ook verschillende onderzoeken zelf hebben lopen.

We zien deze verandering ook terug in de professionaliteit van de stichting NET groep, van een onderdeel van de stichting voor patiënten met kanker aan het spijsverteringskanaal (jawel daar zat je destijds als patiënt met een long NET) naar een eigen stichting met een prachtige website waar alles over NET/NEC te vinden is van verhalen, voorlichtingsfilms, podcasts tot facebook en twitter en dit proeft naar nog veel meer; wat doen jullie het goed.

Samen proberen wij naast professionele zorg, ook de persoonlijke zorg te combineren, daarom werken wij vaak in duo’s van medisch specialist en verpleegkundig specialist. Zo vullen wij elkaar aan met als doel betere kwaliteit van zorg.

Wij zijn heel erg blij met de nauwe samenwerking, die we hebben met de stichting NET groep en zien hierin absoluut een meerwaarde voor de NET/NEC patiënten. Dat laatste horen wij  regelmatig terug in de spreekkamer. Het voelt heel goed dat er voor alle NET/NEC patiënten een stichting is die zoveel voor hen kan betekenen

We willen jullie daarom ook van harte feliciteren met jullie 10 jarig bestaan, de bos bloemen maakt het geheel compleet: die kunnen jullie alleen zelf ruiken

Lisette Saveur, Margot Tesselaar, Wieke Verbeek en Wendy Wolters
Antoni van Leeuwenhoek/ UMC Utrecht NET centrum, locatie AvL

 

 


 

Terug naar de andere verhalen

 


facebook YouTube Twitter