zebra

 

home
Contact
trefwoorden
Google

 

 

Reizen 

Boos was ik, heel boos dat mijn welverdiende vakantie in 2017 niet door kon gaan vanwege de diagnose: NET-tumor in de alvleesklier. De huidklachten waarvoor ik al jaren onder behandeling was bij een specialist vormden voor mij, vond ik, geen belemmering om te reizen. Maar omdat ik de afgelopen maanden in een steeds slechtere conditie was geraakt en niemand me kon vertellen waar die klachten vandaan kwamen, had ik al besloten in Europa te blijven.

Teleurgesteld was ik, dat ik moest afzien van mijn reis en teleurgesteld dat ik maar beperkt informatie kon vinden over neuro-endocriene tumoren en om er achter te komen wat dat voor mij zou betekenen.

Opgelucht was ik, dat na mijn eerste operatie de huidklachten waarvoor ik al zolang onder behandeling was geweest waren verdwenen. Er moest een verband zijn door het wegnemen van de tumor en het verdwijnen van de huidklachten. Op dat moment was nog niet duidelijk waarom.

Enthousiast was ik, toen ik eind 2017 het filmpje van professor De Herder op de NET-kankersite ontdekte waarin hij informatie gaf over een glucagonoom. Herkenbaarheid; eindelijk werd duidelijk waar mijn klachten, die ik zo lang had gehad vandaan kwamen en wat een verademing dat er antwoord was gekomen op mijn vragen.

Blij was ik, dat er mensen waren die het initiatief hadden genomen om de NET-kankersite op te zetten en deze van veelzijdige informatie te voorzien. Juist ook omdat er zoveel verschillende soorten NET zijn die ieder weer een andere behandeling nodig hebben.

Dankbaar ben ik, voor de behandelingen die ik nu in het kenniscentrum krijg. Met de aanwezige expertise wordt gezocht naar de meest geschikte behandelmethode. Het is de beste plek waar je als NET-patiënt kunt zijn.

Heel erg blij ben ik, dat ik er nog steeds ben en dat ook mijn huidproblemen onder controle zijn. Als de mogelijkheid weer bestaat om te reizen, dan ga ik meteen op reis!

Marion

 


 

Terug naar de andere verhalen

 


facebook YouTube Twitter