zebra

 

home
Contact
trefwoorden
Google

 

 

People have the Power!

Een nare associatie werd weer mooi door het werk voor de NET-groep
Ik ben bestuursondersteuner van de NET-groep

Als ik denk aan een zintuiglijke associatie met de NET-groep komt er een nummer van Patti Smith in mijn gedachten: People have the Power.
Ik ben al sinds mijn jeugd fan van Patti Smith en dit nummer (de gehele CD) is altijd een van mijn favorieten geweest. Dat deelde ik met mijn ex-partner. Na een zeer onfortuinlijk en traumatisch einde van die relatie riepen de nummers waar wij samen van hielden een naar gevoel op.

Het werken voor de NET-groep, de nauwe samenwerking met Carmen, hebben een belangrijke rol gespeeld in mijn verwerking van het hele verliesproces.
Carmen en ik hebben menig dag zitten ploeteren aan teksten, folders en projecten voor de NET-groep, met veel plezier. Wat schetst mijn verbazing? Zet zij ineens het nummer ‘People have the Power’ op!
Geen flauw idee dat Carmen van Patti Smith hield, maar wat in de loop der tijd duidelijk voor mij werd: de associatie die gepaard ging met het verlies, was vervangen door dat moment met Carmen, dat we na een succesvolle werkdag luidkeels dit nummer ten gehore brengen.
Hoe mooi is dat?

Els Montijn

Luister HIER het nummer van Patti Smith
Je wordt via deze link omgeleid naar een YouTube video op het web


Terug naar de andere verhalen

 


facebook YouTube Twitter