zebra

 

home
Contact
trefwoorden
Google

 

 

Pieterpad juli 2021
Om Stichting NET-groep financieel te ondersteunen heb ik het Pieterpad fietsend afgelegd. Het Pieterpad is oorspronkelijk een wandelroute (rond de 500 kilometer) en voert van Pieterburen nabij de Groningse Waddenkust naar de Sint-Pietersberg in Maastricht.

De reden dat ik heb gekozen voor de NET-groep is omdat mijn vader zelf NETkanker heeft gehad en hier in 2019 uiteindelijk aan is overleden. Mijn vader en moeder hebben altijd veel steun ervaren van deze stichting, d.m.v. lezingen en lotgenotencontact.

 

Ik vond het Pieterpad fietsen heel bijzonder, je fietst dwars door de mooie natuur in Nederland en de uitzichten lijken soms oneindig. Fysiek was het soms erg zwaar omdat ik over het wandelpad fietste. De contacten via ‘Vrienden op de fiets’ maakten de reis volledig. Je kunt overnachten bij mensen thuis, ze koken voor je en nodigen je uit voor koffie en gebak. Echte gastvrijheid bestaat dus nog!!

Op 12 juli ben ik vertrokken en op 26 juli ben ik aangekomen op de Sint Pieterberg. Halverwege heb ik twee  rustdagen gehad. Elke dag fietsen was even wennen, maar na een tijdje vond ik mijn ritme. Om acht uur in de avond sliep ik vaak al, want ik was echt moe. Gedurende twee dagen heb ik even rust genomen en heb ik de stad Nijmegen wat beter leren kennen.

Op 26 juli ben ik gearriveerd op het eindpunt van mijn reis, op de verjaardag van mijn vader Toon Bakker. Ik heb veel aan hem gedacht en had het gevoel dat hij bij mij was. Mijn vrouw en moeder hebben mij opgewacht op de Sint Pietersberg, ik was ontzettend blij om ze weer te zien.

Uiteindelijk heb ik 800 euro opgehaald voor de NET-groep. Ik wil mijn vrienden en familie hiervoor nog bedanken. Wat een mooi bedrag!

Pa ik mis je, maar je bent voor altijd in mijn hart.

Liefs Michiel.

 

Beste Michiel,

Je bent een fantastische steun voor de NET-groep net als je vader destijds. Ontzettend veel dank aan jou, je moeder, je partner en vrienden voor dit mooie bedrag. Je hebt een bijzonder reis door Nederland gemaakt  waarbij je je vader meenam in nieuwe herinneringen.
Dank voor je betrokkenheid bij patienten met NET & NEC kanker en hun naasten.
Door mensen als jij wordt de wereld mooier, ondanks de kanker.

Hartelijke groet, bestuur NET-groep
Jan Bernard Warmerdam, Ria Westgeest, Carmen Kleinegris 

 

facebook YouTube Twitter