zebra

 

home
Contact
trefwoorden
Google

 

Wat doet de NET-groep
Stichting NET-groep biedt informatie over neuro-endocriene kankersoorten (NET & NEC).
Alle informatie en activiteiten van de NET-groep worden u gratis aangeboden. Op de teksten van de NET-groep zit copyright, dus u mag niet zomaar onze teksten overschrijven of publiceren zonder schriftelijke toestemming. Als u wilt verwijzen naar een folder of film, gebruik dan alleen de links van de NET-groep website want wij actualiseren continu de inhoud. Dus hang geen downloads (Pdf’s of films) aan uw eigen website, want dan is de informatie al snel niet meer actueel.
De NET-groep maakt alle medische informatie in samenwerking met (medisch) specialisten uit de kenniscentrum. U kunt dus vertrouwen op de informatie van de NET-groep. Heeft u verder nog vragen over NET & NEC neem dan contact op met uw (verpleegkundig) specialist.

Bent u op zoek naar een specifiek onderwerp
Kijk dan allereerst of de gekleurde buttons op de homepage u verder kunnen helpen of de trefwoordenlijst

 

Raad van Advies
De NET-groep heeft een Raad van Advies met specialisten die (inter)nationaal van belang zijn bij onderzoek en de ontwikkeling van nieuwe behandelingen bij NET en NEC. De namen van deze specialisten vindt u HIER. Door de kennis en ervaring van deze specialisten kan de NET-groep u steeds op de hoogte stellen van de nieuwste ontwikkelingen rond NET en NEC.


Kenniscentra
NET en NEC zijn zeldzame kankersoorten. Op de website van de NET-groep staan de kenniscentra waar specialisten in multidisciplinaire teams samenwerken en veel kennis en ervaring hebben met deze kankersoorten.


Financiering
De NET-groep krijgt geen subsidie van KWF of overheid. De activiteiten van de NET-groep worden gefinancierd door giften van particulieren en aanvragen die wij incidenteel doen bij fondsen of  farmaceutische industrie. Wij maken de informatie als NET-groep in samenwerking met top specialisten op het gebied van NET en NEC uit de kenniscentra en waken voor belangenverstrengeling. Wilt u ook een financiële bijdrage geven voor het werk van de NET-groep, dan treft u meer informatie HIER

 

De zebra als symbool voor NET en NEC
De zebra is internationaal het symbool voor de zeldzame NET en NEC. Dit komt omdat artsen in hun opleiding leren: als je hoefgetrappel hoort dan zal dit wel van een paard komen. Maar……… soms blijkt dit hoefgetrappel van de minder voorkomende zebra te zijn. Daarnaast heeft elke zebra een uniek strepen-patroon. Daarom: elke NET en NEC is anders!

Stichting NET-groep
Rosa Spierstraat 161
2135 TS Hoofddorp
mail: info@net-kanker.nl
www.net-kanker.nl

 

 

facebook YouTube Twitter